Forum francuskie
Forum języka francuskiego, kultury francuskiej oraz Francji.

Wejdź na www.e-francuski.pl - stronę poświęconą nauce naszego ulubionego języka!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Branża mięsna - j. francuski
Autor Wiadomość
korzonekx

Dołączył: 28 Paź 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-10-28, 14:16   Branża mięsna - j. francuski

dzien dobry witam Was serdecznie

chcial bym uprzejmie prosic o przetlumaczenie 5 specjalistycznych zwrotów / słów kluczowych

bardzo by mi zalezalo na poprawnosci tych zwrotow

Mieso z uda z kurczaka
Mieso z nogi z kurczaka
Surowiec do produkcji kebabów
Mięso na kebab
Kebab mięso
 
     
korzonekx

Dołączył: 28 Paź 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-10-29, 10:31   

Viande de cuisses de poulet , matière pour la production de brochettes , viande kebab ( doner)

czy tak jest prawidlowo?
 
     
warbinek 

Wiek: 25
Dołączył: 30 Paź 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-10-30, 08:09   

jak najbardziej ;d
 
     
..:: La publicité ::..








Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Odwiedź język niemiecki | język hiszpański | język angielski | ogłoszenia | czteryjezyki.pl | czytniki-forum.pl
Strona wygenerowana w 0.62 sekundy. Zapytań do SQL: 12